Bloemen bestellen in buitenland

Bloemen bestellen in het buitenland

januari 9, 2018

by — Posted in Huis & Tuin

Een belangrijke taak van een webshop voor bloemen is in een ander land bloemen bezorgen, maar evengoed kun je via een Nederlandse online bloemist bloemen bestellen in het buitenland. Een goede en professionele webwinkel voor bloemen is in staat om dit voor jou in orde te maken in omringende landen als België, Duitsland, Frankrijk of Engeland, soms zelfs in China of de Verenigde Staten. Dit kan op dezelfde dag, ondanks de eventuele tijdsverschillen in andere werelddelen.

Grote online bloemisten hebben immers een netwerk in andere landen van erkende en zorgvuldig geselecteerde collega’s die het bloemen bestellen in het buitenland overnemen. Een online bloemenwinkel kan met uw bestelling garanderen dat de mooiste bloemen dan altijd op de juiste plek aankomen. Hiervan kunt u desgewenst een notificatie via sms of e-mail krijgen, met het exacte bezorgtijdstip vermeld in de lokale tijd.

Vanuit Nederland bloemen bestellen voor ander land is goedkoper

Bloemen bestellen in het buitenland is het makkelijkst als u dit gewoon bij een Nederlandse aanbieder doet. Natuurlijk zijn er in een ver land ook webshops voor bloemen, maar dan moet u in een andere taal communiceren en worden dikwijls alleen betalingen per credit card geaccepteerd. Daarnaast zijn de bloemenprijzen in veel andere landen hoger omdat zij die vaak moeten exporteren. Ook zijn de bezorgkosten iets hoger dan bij bloemen bestellen in eigen land, maar dat zal u begrijpen.

Bloemen bestellen in het buitenland is niet alleen mogelijk voor zo maar een boeketje voor een verjaardag, ook rouwboeketten en andere zaken behoren tot de opties. Denk er wel aan dat bij het bestellen van bloemen bij bijvoorbeeld een hotel, ziekenhuis of verzorgingstehuis dat u gegevens doorgeeft van kamernummers of afdelingen. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat door lokale verschillen zoals klimaat een bloemist in bijvoorbeeld Italië of Noorwegen niet altijd exact dezelfde bloemen voorradig kan hebben als in ons land.