Responsive webdesign Enschede

CreativeICT uw partner in responsive webdesign Enschede

september 27, 2016

by — Posted in Internet

Wanneer u een website wilt laten ontwikkelen dan wordt er vaak met dure termen zoals responsive gegooid. Wat betekent dat eigenlijk responsive en waarom is dat zo belangrijk? CreativeICT uw partner in webdesign uit Enschede legt uit wat responsive precies betekent en waarom het zo belangrijk is voor uw website of webwinkel. Eerst zullen wij uitleggen wat er onder responsive verstaan wordt, daarna volgt een uitleg waarom is het zo belangrijk voor u.

Wat betekent repsonsive webdesign in Enschede?

Webdesign responsiveEen website is responsive wanneer deze geschikt is voor mobiel gebruik. Wat betekent dat de layout zich aanpast aan de grootte van het scherm.Een mobiele telefoon heeft natuurlijk een veel kleiner en anders gevormd scherm dan een laptop of het scherm van uw computer. Zo kan het zijn dat op een mobiele website de menu er anders uit ziet. Ook kunnen afbeeldingen aangepast worden aan de grootte van het scherm. Zo is uw website of magento webwinkel goed te zien ongeacht op welk scherm ze bekeken worden.

Wat is het voordeel van responsive webdesign uit Enschede?

Responsive webdesign Enschede heeft een aantal voordelen. Ten eerste zal een bezoeker van uw website vanaf een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet waarschijnlijk langer op uw website blijven omdat hij aantrekkelijker is. U zal waarschijnlijk meer tijd hebben om van de bezoeker een klant te maken met uw content. Een ander belangrijk voordeel van responsive webdesign uit Enschede is dat Google tegenwoordig rekening houdt met of uw website of webwinkel responsive is. Dat wil zeggen dat responsive websites beter vindbaar zijn in Google. Dit doet Google omdat zij zien dat mobiel internet ondertussen een dusdanig belangrijke rol speelt op het internet gebruik. Bent u op zoek naar een bedrijf dat responsive webdesign in Enschede uitvoert, neem dan contact op met CreativeICT!