Online ERP software

Wat doet ERP software online voor uw bedrijf?

oktober 18, 2016

by — Posted in Software

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat een ERP software pakket kan opzetten voor uw bedrijf? Dan bent u op zoek naar een partner die dit proces soepel in uw bedrijf uit kan voeren. Die ervoor zorgt dat dit snel en soepel geïmplementeerd wordt, zodat u met uw nieuwe pakket snel verder kan werken en u er ook snel de vruchten van zal plukken. Gelukkig vindt u deze partner in ERP software online. Wij zijn een specialist in het implementeren van ERP software oplossingen en een gecertificeerde Microsoft Partner voor de implementatie van het Microsoft Dynamics NAV pakket.

ERP software online, uw specialist in ERP oplossingen

Online ERPERP software online is niet voor niets een gecertificeerd Microsoft Partner. Wij hebben ons echt gespecialiseerd in het aanbieden van het Microsoft Dynamics NAV pakket in combinatie met Microsoft Office 365. Dit zijn 2 pakketten die wij meestal combineren in 1 cloud, omdat deze pakketten over het algemeen goed op elkaar aansluiten. U krijgt dan het voordeel van één Cloud en het voordeel van één aanspreek punt voor uw software oplossingen. Er zitten veel voordelen van het overstappen naar een Cloud oplossing. Zeker wanneer dit de Microsoft Cloud betreft. Microsoft zorgt er namelijk voor dat alle software die via deze Cloud loopt up to date wordt gehouden, en u zal dus altijd met de beste en nieuwste software werken.

Voordelen van werken in de Cloud, ERP software online legt uit

Naast dat de software in de Cloud door Microsoft wordt bijgewerkt, en dat u dus eenvoudig met Microsoft Office 365 en met Microsoft Dynamics NAV kan werken. Zitten er ook andere voordelen aan het werken in de cloud. Zo kan u altijd en overal bij uw ERP software, zolang u maar internettoegang hebt. Tevens kan u op elk apparaat bij uw ERP software, zolang u maar kan inloggen op uw specifieke account.