led reclamebord

Led reclamebord ontwerpen

december 28, 2017

by — Posted in Marketing

Een led reclamebord laten ontwerpen kunt u uitbesteden aan een deskundige maar ook zelf vormgeven. Allereerst kunt u bij plannen voor een led reclamebord zelf iets maken door middel van een schets. Als u handig bent met pc en camera kunt u mogelijk zelf wat bewegende beelden maken die op uw led reclamebord kunnen worden afgebeeld, of deze beelden kunnen nader worden uitgewerkt door een specialist in buitenreclame. Ook zijn tegenwoordig kleine vlakjes of smalle letters mogelijk in het design van uw led outdoor reclame. Mede door het lage stroomverbruik maakt dit deze buitenreclame steeds populairder.

De meeste ondernemers die lichtreclame of een reclameboodschap willen realiseren kiezen voor een volledige professionele begeleiding van een goed beeld- of lichtconcept. Nadat er dan een uitvoerbaar plan op tafel ligt komt het led-bord met uw boodschap langs een drukbezochte weg, bovenop het dak van uw bedrijf of op een andere plek waar veel mensen of verkeer langs komen.

Ontdek de mogelijkheden van een led reclamebord vormgeven

Gelukkig is er tegenwoordig visueel en vormgevingstechnisch veel mogelijk met een outdoor led reclamebord. Ook zit u niet vast aan één vast ontwerp, maar u kunt kiezen voor een rotatiesnelheid van beelden, foto’s, animatie, tekstregels en uw logo. Ook kunt u ontwerpen van derden afbeelden als u advertentieruimte aanbiedt met een led reclamebord omdat uw onderneming of bedrijfsterrein op een drukbezochte plek ligt.

Rekening houdend met de ligging en plaatsing wordt bij het vormgeven van een led reclamebord rekening gehouden met de pixelgrootte en gemiddelde kijkafstand. Gevelreclame was nog nooit zo effectief! De huidige generatie ledborden heeft dan ook nog eens een ingenieus geluidloos koelsysteem.

Een goed signingbedrijf zal u goed kunnen informeren over het ontwerpen van uw buitenreclame. Zij kunnen inschatten hoe de ledborden overdag en ’s avonds op verschillende afstanden zichtbaar is en kunnen dit eventueel voorafgaand aan de levering voor u weergeven in computeranimaties.