Snel en makkelijk uw auto verkopen

Snel en makkelijk uw auto verkopen

september 27, 2016

by — Posted in Automotive

U wilt uw auto verkopen, dat kan natuurlijk. Alleen heeft u niet veel zin in alle rompeslomp die hier bij zou komen kijken. U heeft geen zin om lang te moeten onderhandelen over een prijs, u wilt gewoon van die auto af, voor een eerlijke prijs. Zonder dat u daarvoor uitgebreid moet onderhandelen of veel verschillende dingen moet uitzoeken. Dan zijn er een paar mogelijkheden voor u. In dit bericht richten wij ons op de eenvoudigste manieren om uw auto te verkopen, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de mogelijkheden.

Uw auto verkopen zonder internet

Auto eenvoudig verkopenOm weinig zelf te hoeven doen kan u op een aantal manieren uw auto verkopen zonder het internet te gebruiken. Zo kan u een flyer achter uw auto raam hangen met uw telefoon nummer, echter zal het verkopen op deze manier lang duren, en u zal nog met potentiƫle kopers moeten onderhandelen over de prijs. Een alternatieven zijn een advertentie plaatsen in een autoblad, met dezelfde problemen. Ook zou u uw auto naar de stort kunnen brengen, u krijgt dan direct geld, echter is het bedrag gebaseerd op de waarde van uw auto in schroot. U krijgt bij de sloop dus niet veel voor uw auto, maar het is wel erg makkelijk.

Eenvoudig uw auto verkopen op het internet

Gelukkig kan u ook eenvoudig uw auto verkopen via het internet. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Ten eerste kan u uw auto aanmelden op advertentie- of veilingwebsites zoals Marktplaats, Ebay en dergelijke. U zal dan wel moeten onderhandelen over de prijs. Maar te lage boden kan u direct negeren bij Marktplaats. Bij Ebay weet u precies wanneer u uw auto verkocht zal zijn, echter is de prijs onzeker tot het einde van de veiling. Een alternatief is uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen. U zal merken dat dit echt de makkelijkste manier is om een goede prijs voor uw auto te krijgen. U meldt uw auto aan via onze website, en u krijgt zo snel mogelijk van ons een bod. In de praktijk is het mogelijk dat uw auto binnen 1 dag verkocht kan zijn aan Vandaag Verkopen. Daar komt bij dat wij u volledig ontzorgen. U zorgt voor de auto met de bijbehorende kentekenbewijzen, wij regelen verder alles. Wilt u uw auto verkopen, verkoop hem aan Vandaag Verkopen!