Toen kwam ik erachter dat ik hielspoor had

juni 12, 2017

by — Posted in Gezondheid

Een aantal jaar geleden begon ik geregeld last te krijgen van mijn voeten. Na een lange tijd kwam ik erachter dat ik last had van hielspoor. Mijn man en ik houden erg van lange wandelingen maken over het strand, als het weer het toelaat. We wonen vlakbij zee dus bijna elk weekend gingen we er samen op uit. Dit deed ik altijd met veel plezier totdat ik opeens vaker last kreeg van mijn voeten. Ik dacht eerst dat het kwam omdat mijn voeten moe worden van zo’n grote ronde, ik werd ook een dagje ouder. Niks bleek minder waar te zijn na veel onderzoeken. Omdat er niet gelijk vast gesteld kon worden waar ik nou precies last van had heb ik er veel te lang mee rondgelopen.

Ben alert, ook bij kleine klachten

Achteraf heb ik erge spijt dat ik niet gelijk alert heb gereageerd op mijn klachten, dat had ik mezelf veel ellende bespaart. Gelukkig heb ik leren omgaan met mijn hielspoor door het bedrijf Footlogics. Zij hebben mij erg geholpen in het proces, daar ben ik ze dankbaar voor. Bij hun kon ik namelijk terecht voor raad en ze lieten me zien welke oefeningen je makkelijk thuis kan uitvoeren. Ook kreeg ik een speciaal zooltje voor in mijn schoenen, dit hielp enorm. Ik ben heel blij dat ik eindelijk weer lange wandelingen kan maken in de branding met mijn man.